Vijolični polhki

vožnja z lojtrnikom (11) (Kopiraj)
VIJOLIČNI POLHKI
V vrtcu Polhek mavrica nežno razprostira svoje barve. Veste s kakšno  barvo je skrbno ovila otroke, ki so:

V   veseli,                                                                                                                                                            igrivi,                                                                                                                                                             jedrnati,                                                                                                                                                      odkritosrčni,                                                                                                                                              L   ljubeznivi,                                                                                                                                                     I    iznajdljivi,                                                                                                                                                    Č   čuteči,                                                                                                                                                        N  nepredvidljivi,                                                                                                                                               iskrivi?                                                                                                                                                    Prav gotovo vam je zdaj že uspelo ugotoviti, da so to VIJOLIČNI POLHKI z Darjo in Zlato.

Vijolčni polhki  Vijolični polhki in učenci osmega razreda so skupaj preživeli prijetno,

ustvarjalno urico.

 

Utriniki iz obiska v Medgenaracijskem centru Gaber

 

   OBISK ZOBNE ASISTENTKE TJAŠE IN KROKIJA

Tudi v oddelku Vijoličnih polhkov smo s pustnimi maskami odganjali zimo. Le kako nam je to uspelo…

V skupinici Vijoličnih polhkov smo likovno ustvarjali z našimi malimi prstki in se naučili izdelati dišeča mila.

PRI VIJOLIČNIH POLHKIH JE BIL POSEBEN DAN

V oddelku Vijoličnih polhkov se je zopet dogajalo

… okviru Naravoslovnih uric smo z učiteljico Heidi prebujali brbončice za okus…IMG_1783 (Kopiraj) IMG_1787 (Kopiraj) IMG_1791 (Kopiraj)

…in dopoldne preživeli v družbi kužka Lama in njegove vodnice…

IMG_1794 (Kopiraj) IMG_1797 (Kopiraj) IMG_1799 (Kopiraj) IMG_1803 (Kopiraj)

EKO PROJEKT

Vijolični polhki bodo v letošnjem šolskem letu v okviru EKO PROJEKTA med drugim spoznavali in opazovali ptice, se navajali na odgovoren odnos do ptic in narave nasploh.

Pri tem nam bo pomagal g. France Zabukovec, ki nas je že povabil v njegovo opazovalnico na Ulako. V prijetnem okolju smo prisluhnili zanimivostim o pticah. Že ob prvem obisku smo se veliko naučili. Dogovorili smo se, da se bomo na Ulako še vrnili in s seboj prinesli dva jabolka in pest arašidov, g. Franc pa nam je obljubil, da nas bo obiskal tudi v vrtcu in pokazal, kako se naredi košarico za ptičjo pogačo.

                   IMG_5958 (Kopiraj)  IMG_5963 (Kopiraj)  IMG_5959 (Kopiraj)

 

NAJLEPŠE NEM JE, KO SE IGRAMO……

IMG_5925 (Kopiraj) IMG_5928 (Kopiraj) IMG_5927 (Kopiraj) IMG_5950 (Kopiraj)

PRAV POSEBEN DAN
Vijolični polhki smo se na rojstni dan Larise Ule odpravili na izlet z lojtrnikom. Poglejte fotografije in videli boste, kako lepo nam je bilo.

Hvala mamici in očiju za lePo dopoldne.

vožnja z lojtrnikom (7) (Kopiraj)   vožnja z lojtrnikom (59) (Kopiraj)vožnja z lojtrnikom (24) (Kopiraj)   vožnja z lojtrnikom (11) (Kopiraj)

UTRINKI IZ ODDELKA

IMG_5927 (Kopiraj) IMG_5926 (Kopiraj) IMG_5924 (Kopiraj)

POJEDINA OB DNEVU OTROKA

IMG_5923 (Kopiraj) 20161003_102307 (Kopiraj)