Drage učenke, učenci,  sodelavci in spoštovani starši!

Ob začetku novega šolskega leta vse lepo pozdravljam, učenke, učence, starše in vse zaposlene v vzgoji in izobraževanju, še posebej pa najmlajše – prvošolce.
Za nami so dolge počitnice, upam, da ste se imeli lepo, da ste doživeli veliko lepih trenutkov in nabrali novih moči za novo šolsko leto.

Naj bo prvi šolski dan in  vsi ostali šolski dnevi lepi in prijetni, da bi prinesli veliko novega znanja, kajti znanje je tisto, ki nas vodi naprej, k vedno novim izzivom in napredku.

V novo šolsko leto 2018/19 vstopamo polni energije, upanja, načrtov, optimizma in vedoželjnosti. Vsako leto pomeni nov začetek in hkrati nadaljevanje nečesa, kar smo zasnovali v preteklosti. Želim, da bi delo potekalo z našimi pričakovanji in željami vseh nas.

Učenke in učenci, verjamem, da boste v življenje in delo šole vnesli nove ideje. Želim vam, da bi z veseljem prihajali v našo šolo in da bi z veliko vnemo sprejemali znanje. Bodite vedoželjni in nasmejani. Pomagajte drug drugemu, bodite med seboj strpni in  prispevajte svoj delež k dobremu sodelovanju.

Vam, starši, želim, da spremljate napredek svojega otroka, ga vzpodbujate in se z njim veselite uspehov. Imamo isti cilj, do katerega vodi več poti. Vsi želimo otrokom najboljše. Potrudimo se, da bomo s skupnimi močmi in sodelovanjem dajali otrokom zgled, prave vrednote in spoštovanje do dela in napora, ki ga vlagamo v otroke.

Cenjeni sodelavci, znova in znova se zavedamo, da je naš poklic nekaj posebnega in da je dober učitelj, ki je predan svojemu delu, pravo poslanstvo in dragocenost. Skozi novo šolsko leto naj nas vodi misel, da nas bo odgovorno delo vsakega posameznika pripeljalo do postavljenih ciljev ter do najpomembnejših življenjskih znanj, ki jih bodo mladi nujno potrebovali, da se bodo lažje znašli v življenju.

Vsem želim, da bi v novem šolskem letu doživeli veliko lepega in dobrega, da bi nas pridobljeno znanje in nove izkušnje obogatile ter da bi znali morebitne težave reševati uspešno in učinkovito.

Ravnateljica
Sonja Jozelj

(Skupno 18 obiskov, današnjih obiskov 1)