V četrtek, 18. 10. 2018, smo se učenci 6. b razreda odpravili v kočo v Zelšah. Polni pričakovanj smo se čez približno 20 minut pripeljali do koče. Učiteljici Tatjana in Iva sta nas komaj zadrževali, preden smo vstopili.
Najprej smo si obuli copate in si ogledali kočo. V sobi smo si določili ležišča in si postlali postelje. Nato smo začeli z dejavnostmi. Dekleta smo spekla ogromno slastnega peciva, zato nismo bili lačni. Dopoldne smo se zelo zabavali.
Po kosilu je sledilo izdelovanje knjižic. Poslušali smo glasbo, zato ni bilo časa za dolgčas. Po malici smo spet imeli dejavnosti. Zvečer smo na ognju pekli hrenovke in poslušali glasbo. Po večerji pa je sledil »pižama party«! Zabava ob glasbi in plesu nas je utrudila, zato smo ob 22.00 odšli na zaslužen počitek.
Zjutraj ob 7.30 smo še vsi zaspani odšli na zajtrk. Dejavnosti so nas prebudile in čas je vedno bolj hitro tekel. V knjižice smo si zapisali pozitivna mnenja o drug drugem. Po kosilu nas je obiskala ga. Divna, ki nam je predavala o odraščanju. Bivanje smo zaključili z dejavnostjo v krogu in se pogovorili o bivanju v koči.
Vsi smo se imeli zelo lepo in učiteljicam bi se radi zahvalili za njuno potrpežljivost in prijaznost.

Mnenja:

  • Bilo je odlično. Tudi kosila so bila dobra. Pohvalila bi kuharice, ker so skuhale odlične omake. Hvala tudi učiteljicam, ki so bile dobro organizirane. Hvala! (Neja)
  • Počutil sem se v redu in družil  sem se s svojimi prijatelji. Upam, da bomo šli še kdaj. (Anže)
  • Všeč mi je bilo, ko smo se družili in da smo se bolje spoznali. Prav tako mi je bila všeč hrana. (Tanina)
  • Meni je bilo všeč, ko smo sodelovali. Ni mi bilo všeč, ko smo se kregali. (Lovro)
  • Meni je bilo zelo dobro. Veliko smo se igrali in to mi je bilo zelo všeč. Ni mi bilo všeč, ker smo se kregali, smo se pa tudi zelo zabavali in imeli pižama parti.(Anja)
  • Meni je bilo odlično! S sošolci smo si pomagali. Motilo me je samo to, da na zabavi ni bilo pravega vzdušja. (Maks)

Zala Mele, 6. b

(Skupno 74 obiskov, današnjih obiskov 1)