V četrtek, 11. 4. 2019, so se naši učenci Luka, Žiga, Nejc in Tian na Debelem rtiču udeležili zaključka letošnje dobrodelne akcije Zaigraj z nami.
Ob tej priložnosti je potekalo tudi žrebanje nagrad in srečanje z Janom Oblakom.
Rdeči Križ Slovenije in PlayersPromotion sta tudi letos pripravila akcijo, ki jo prežemajo  zdravje, darovanje in sanje. Otrokom želijo omogočiti, da izkusijo vsaj eno od naštetega. Zavedanje, da lahko vsak učenec svojemu vrstniku približa doživetja, ki se večini med nami zdijo povsem običajna, a marsikomu niso dosegljiva, jih je spodbudilo, da smo lani prvič izvedli akcijo z naslovom Zaigraj z nami. Več kot 12.500 učencev iz več kot stotih slovenskih osnovnih šol je s svojo majhno donacijo  70 svojim sovrstnikom omogočilo brezplačne prvomajske počitnice v Mladinskem zdravilišču in letovišču RKS Debeli rtič.

Otroci ste s prispevkom v višini 1 evra pomagali zbrati za športno obarvane, brezplačne počitniške dneve svojemu vrstniku iz manj spodbudnega okolja.  Pokazali smo, da skupaj zmoremo vse, za nas in za druge in otrokom pokazali kako velika je moč človečnosti. Ni nam vseeno. In vsi smo za zdravje, pomoč in sanje.

(Skupno 35 obiskov, današnjih obiskov 1)