Obveščamo vas, da je Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport na podlagi sklepa Vlade Republike Slovenije in Ministrstva za zdravje izdalo ukrep, da so vrtci in šole od ponedeljka, 16. 3. 2020, do nedelje, 29. 3. 2020, zaprti.

Posebno obvestilo ministrice za šolstvo dr. Simone Kustec z dne 15. 3. 2020:

»Do nadaljnjega je ukinjeno kakršnokoli organizirano varstvo otrok, saj je širjenje virusa COVID-19 najintenzivneje prav preko najmlajših, neposredno ogroženo pa je tudi vse zaposleno osebje. Toplo naprošam vse tiste, ki lahko družinam z otroki, ki potrebujejo varstvo, priskočite na pomoč pri varovanju njihovih otrok – še posebej imam v mislih otroke, katerih starši morajo biti v službah po bolnišnicah, policiji in vojski – da to storite. To naj niso starejši ljudje oziroma tisti, ki so v primeru korona virusa v rizični skupini.«

Navodila za šolsko delo doma  bodo strokovni delavci dali učencem oz. njihovim staršem  po e-pošti oz. bodo objavljena na spletni strani šole.
Starše pozivamo, da se dosledno držite navodil NIJZ, na katera opozarjajo tudi mediji, ter odgovorno upoštevate omejitve druženja, potovanja in higienske ukrepe. Le tako nam bo uspelo zajeziti širitev koronavirusa.

Za vse informacije smo na voljo na telefonskih številkah in e-naslovih:

  • ravnateljica Sonja Jozelj 031 342 025; sonja.jozelj@guest.arnes.si
  • pomočnica ravnateljice vrtca Tatjana Leskovec 031 221 723; tatjana.leskovec1@ guest.arnes.si
  • pomočnica ravnateljice šole Tatjana Farkaš 041 943 439; tatjana.farkas@guest.arnes.si

O vseh informacijah vas bomo sproti obveščali  na spletni strani šole.

Ravnateljica
Sonja Jozelj

(Skupno 73 obiskov, današnjih obiskov 1)