Spoštovani starši!

Prihaja čas praznikov, zato smo v tem času še bolj naklonjeni in pripravljeni na sodelovanje, da pomagamo drugim, da osrečimo sebe in druge in tako poskrbimo za še večjo čarobnost prihajajočih praznikov.
Za vas pripravljamo bazar božično-novoletnih izdelkov, voščilnic in koledarja. Izdelki, ki so nastali izpod rok naših učencev in zaposlenih, so zbrani v spletnem katalogu (https://heyzine.com/flip-book/f762a2eec8.html)  in si jih lahko ogledate kar v udobju vašega doma.

Učenci bodo imeli možnost, da si izdelke skupaj z učitelji ogledajo v živo in jih zamenjajo za prostovoljni prispevek. Bazar bo potekal v četrtek, 9. 12. 2021, in petek, 10. 12. 2021, v računalniški učilnici. Izdelke bomo v zameno za prostovoljni prispevek ponujali tudi v okviru božično – novoletnega sejma, ki bo potekal v soboto, 18. 12. 2021, na tržnem prostoru v Starem trgu.
Zbrani prispevki bodo v celoti namenjeni v šolski sklad za potrebe različnih dopolnilnih dejavnosti za učence, ki jih drugače ne bi mogli izpeljati.
Hvala vam, ker cenite in podpirate naše delo, trud, učenje, pridobivanje znanj in različnih spretnosti.

Hvala vam za vaše dragocene prispevke.

Učenci in učitelji Osnovne šole heroja Janeza Hribarja Stari trg pri Ložu

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)