ZIMSKI ŠPORTNI DAN (6.r -9.r)

KDAJ – PETEK, 18. 2. 2022

SMUČANJE   CERKNO  –  Zbor  v matičnih razredih  ob 7.30 samotestiranje,TESTI,MASKE, po testiranju pred šolo (opremo si pustite na avtobusni postaji pred šolo) Malico dobite v šoli (vzemite manjši nahrbtnik), ker je dan dolg si vzemite še svojo malico in pijačo. Topla oblačila ( smučarske hlače, bunda, kapa, rokavice, šal za zaščito obraza, smučarska očala, spodnja majica za preoblečt), smučarska čelada je obvezna!!  PRIHOD PREDVIDOMA MED 18 IN 18.30 URO (NI RAZVOZA PO VASEH)!!!! SMUČI IN PALICE SPNITE SKUPAJ!!!

DRSANJE V KRANJU – Zbor v matičnih razredih ob 7.30 samotestiranje,TESTI,MASKE,  po testiranju za šolo parkirišče  Prihod predvidoma  do 14 ure Malico dobite v šoli (vzemite manjši nahrbtnik). Topla oblačila, rokavice,topla obutev, visoke nogavice in DRSALKE, KDOR SI BO IZPOSODIL DRSALKE OBVEZNO 3€ GOTOVINE S SEBOJ!!!!!! PRED DRSANJEM  RAZTEZNE VAJE!!!!! DRSALKE SO V NAHRBTNIKU.

POHOD  –  OKOLICA LOŠKE DOLINE – Zbor v matičnih razredih ob 7.30 samotestiranje,TESTI, MASKE, po testiranju pred šolo, kjer boste dobili dodatna navodila in šolsko malico (manjši nahrbtnik). Imejte topla oblačila in primerno obutev za hojo, ne navadne superge IN NE NIZKE NOGAVICE!! ZAKLJUČEK DO 13 ure.

UPOŠTEVAJTE NAVODILA UČITELJEV IN SKRBITE ZA VARNOST!!!!!!!!

VSI UČENCI STE ODJAVLJENI OD KOSILA.

AKTIV ŠPORTA

(Skupno 127 obiskov, današnjih obiskov 1)