Spoštovani starši.

Nova pravila delovanja šolskega sklada omogočajo, da šolskim skladom šol in vrtcev namenite del svoje dohodnine (do 0,3 %). Skladno s spremembami in dopolnitvami ZOVFI je tudi šolski sklad naše šole uvrščen na seznam upravičencev za leto 2022, zato vas vabimo, da do 0,3 % vaše dohodnine, ki bi jo sicer pustili v državnem proračunu, namenite za delovanje šolskega sklada naše šole.

Zaradi donacij namenjenih od dohodnine davčne zavezanke in zavezanci ne boste plačali večje dohodnine. Znesek je namreč prispevek, ki ga država od davka na dohodek namenja za organizacije splošno koristnega namena. Do konca tekočega leta se lahko odločite, komu in v kakšnem deležu boste prispevali del vaše dohodnine za tekoče leto, in o tem obvestite davčno upravo.

V primeru, da se za donacijo odločite, izpolnite obrazec, ki smo vam ga poslali preko portala Lopolis, vpišete polno ime šole in procent dela dohodnine (0,1 ali 0,2 ali 0,3).

Vsem, ki boste namenili del dohodnine šolskemu skladu OŠ heroja Janeza Hribarja Stari trg pri Ložu, se najlepše zahvaljujemo.

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)