Izobraževanje na daljavo: http://osstaritrgprilozuizobrazevanje.splet.arnes.si/

Spoštovani učenci, šola je zaprla svoja vrata predvidoma do 27. 3. 2020. Verjetno ste v pogovoru s svojimi starši spoznali resnost situacije, v kateri niso posamezniki, ampak smo prav vsi. Doma boste ostali, da se prepreči in zmanjša možnost okužbe s koronavirusom za slehernega od vas. A življenje se ni ustavilo, zato morate tudi vi razmišljati in delati v smeri zadanih izobraževalnih ciljev.

 
Učitelji bomo poskrbeli, da vam bodo v času naše odsotnosti v šolskih klopeh izobraževalne vsebine kljub vsemu dostopne s pomočjo naše spletne strani. Pri svojem delu lahko uporabljate izobraževalne vsebine, zajete v e-učbenikih in e-delovnih zvezkih, ki jih uporabljamo pri pouku. Snov lahko utrjujete tudi s pomočjo elektronskih gradiv, ki so jih v dani situaciji založbe omogočile vsem učencem brezplačno, ravno tako bo RTV Slovenija v dopoldanskem času predvajala izobraževalne vsebine.

 
Založbi Rokus Klett in Mladinska knjiga sta vsem učencem omogočili brezplačen celodnevni dostop do vseh elektronskih in interaktivnih gradiv (učbenikov, delovnih zvezkov, samostojnih delovnih zvezkov in vadnic). Če ste že uporabnik portala, vnesite svoj e-naslov in geslo ter sledite navodilom. Če na portal dostopate prvič, kliknite na polje Nimam še uporabniškega računa in vnesite zahtevane podatke. Tako se boste registrirali in ustvarili uporabniški račun.
Gradiva so brezplačno dostopna na spletnih straneh.

 
Torej, smernice za delo doma so naslednje: v ponedeljek, 16. 3. 2020, ponovite učne vsebine, ki smo jih obravnavali v zadnjih tednih, uredite si zvezke, v delovnih zvezkih rešite naloge, ki so ostale še nedotaknjene pri že obravnavanih poglavjih ali preberite kakšno knjigo.

 
V torek pa na spletni strani http://osstaritrgprilozuizobrazevanje.splet.arnes.si/ poglejte napotke za posamezne razrede in predmete. Sproti spremljajte naše objave.

 
Do takrat pa PAZITE NASE IN BODITE ODGOVORNI DO SVOJEGA ZDRAVJA IN ZDRAVJA DRUGIH.

zaposleni OŠ heroja Janeza Hribarja Stari trg pri Ložu

(Skupno 464 obiskov, današnjih obiskov 1)