Člani krožka RK  med jesenskimi počitnicami nismo samo lenarili. V četrtek, 3.11.2016, smo se zbrali na Babnem Polju. Poleg ostalih dejavnosti bomo  letos  raziskovali,  kaj so v naših krajih kuhali nekoč. Seveda pa brez preizkušanja receptov ne bo šlo. Na prvi delavnici  smo si sami skuhali “kauro” in spekli jabolčni zavitek. Luščili smo fižol ter naribali in dali kisat repo in zelje. Bilo nam je zeloooo prijetno in komaj čakamo prve decembrske dni ko se bomo spet srečali. Upamo da v pravem zimskem vzdušju z mrazom in snegom.

Mentorici Anita in Helena

Priprave za "štrudelj"
Priprave za “štrudelj”
Viševsko-loški "štrudelj" na poti k mami Micki
Viševsko-loški “štrudelj” na poti k mami Micki
Lačni smo ful drugačni
Lačni smo ful drugačni
Luščenje fižola
Luščenje fižola
Oh, koliko ga je
Oh, koliko ga je
(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)