V torek, 9. 4. 2024, imajo učenci 6. razredov naravoslovni dan. Odšli bodo v Ljubljano, kjer bodo obiskali botanični vrt in Hišo eksperimentov.

Vstopnina v botanični vrt znaša 4,50€. V vstopnino je vključen voden ogled botaničnega vrta in voden ogled tropskega rastlinjaka.

Vstopnina v Hišo eksperimentov znaša 8€ + 2,20€ za znanstveno dogodivščino (80€ na skupino, a se cena lahko spremeni glede na število učencev). Vstopnino boste poravnali skupaj s stroški prevoza (preko trajnika ali položnice).

Učenci naj bodo vremenu primerno obuti in oblečeni za delo na prostem. Malico bodo dobili v šoli. V primeru sončnega vremena priporočam dodatno pijačo, v primeru dežja dežnike. S seboj naj imajo pisalo in trdo podlago.

Ker je odhod avtobusa predviden že ob 7.30, se pred šolo zberemo ob 7.15, da razdelimo malico in se preštejemo. Predviden prihod domov je med 14.15 in 14.30 uro. Ker imajo nekateri učenci po prihodu iz naravoslovnega dne tudi verouk, bodo z veroukom začeli, ko pridemo. V primeru velike zamude in kasnejšega prihoda, bo verouk odpovedan.

Lep pozdrav vodja naravoslovnega dne

(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)