LOKALNA PRIDELAVA HRANE IN RECEPTI NAŠIH BABIC NA SEJMU ALTERMED 2016

Na letošnjem enajstem sejmu Altermed, ki je potekal od 11. do 13. marca 2016 v Celju se je predstavilo skupaj 71 ustanov, ki so se poleg predstavitev na stojnici predstavili tudi na degustacijskem in predstavitvenem odru.

Rdeča nit letošnjih predstavitev je bila Lokalna pridelava hrane in recepti naših babic. Sodelujoči so izpostavili in prikazali primere dobre prakse in izkušenj, ki so jih prikazali v obliki plakatov, izdelkov, maket, receptov in ptt predstavitve. Predstavili so lokalno pridelavo hrane, recepte iz domače kuhinje, zdravo življenje po receptih naših babic, dobrote iz babičine skrinje, zeliščarske recepte naših babic, gibanje v zdravem okolju, gibalne sposobnosti in uravnotežene odnose z naravo.

Vsaka stojnica je v doseganju skupnih ciljev po vzgoji, izobraževanju ter razvijanju trajnostnega, zdravega in uravnoteženega življenjska sloga prikazala edinstvene in unikatne predstavitve.

Ocenjevalna komisija je posamezne stojnice ocenila skozi naslednje kriterije:
– aktualna in izvirna vsebina razstavnega prostora,
– jedrnata vsebinska sporočilnost in privlačnost razstavljenih vsebin,
– preglednost razstavljenih vsebin,
– letaki in drugo informativno gradivo,
– komunikacija razstavljavcev z obiskovalci.

Naša stojnica je dobila ogromno pohval s strani obiskovalcev in komisije, in si s tem prislužila srebrno priznanje.

P1180832

 

 

(Skupno 47 obiskov, današnjih obiskov 1)