Danes je na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Izoli potekalo regijsko tekmovanje za Zlato kuhalnico. Kuharskega tekmovanja se je udeležila ekipa s tremi učenci: Danijel Kandare, Ema Zgonec in Jakob Kandare. Na tekmovanju smo morali skuhati dve jedi. Kot glavno jed, oženjeno kašo in za sladico, ajdov krapec. Izziv z ajdo ni bil lahek in okusen, zato smo obe jedi priredili po svoje.

Morski zrak nas je napolnil z energijo in dobro voljo. Z veliko treme, a odličnimi jedmi smo si zakuhali ZLATO PRIZNANJE in se tako uvrstili na državno tekmovanje, ki nas čaka naslednje šolsko leto v mesecu oktobru.

Skutina tortica z malinami in meliso na ajdovi podlagi
Skutina tortica z malinami in meliso na ajdovi podlagi
Ajdova kaša z bučkami in slanino v smetanovi omaki
Ajdova kaša z bučkami in slanino v smetanovi omaki
Naš pogrinjek
Naš pogrinjek
Naša ekipa
Naša ekipa

Naša ekipa

 

 

(Skupno 117 obiskov, današnjih obiskov 1)