V počastitev Svetovnega dneva čebel Društvo upokojencev Loška dolina in Čebelarsko društvo Loška dolina v sodelovanju Osnovne šole heroja Janeza Hribarja Stari trg pri Ložu  razpisujemo

NATEČAJ ZA LIKOVNE IZDELKE NA TEMO ČEBEL

  1. Pogoji sodelovanja

Na natečaju lahko sodelujejo otroci Vrtca Polhek in učenci Osnovne šole heroja Janeza Hribarja Stari trg pri Ložu s svojimi likovnimi  izdelki na temo čebel.

  1. Prijava na natečaj

Na natečaju sodelujejo vsi prispeli  likovni izdelki, ki jih  bodo oddali otroci svojim vzgojiteljicam in učenci svojim razrednikom do vključno 10. maja 2019. Na vsakem likovnem izdelku mora biti čitljivo napisano ime in priimek avtorja razred oz. skupina v vrtcu.

  1. Ocenjevanje in izbor nagrajenih del

Izdelke bo pregledala in ocenila komisija, ki jo bodo sestavljali člani Društva upokojencev in člani Čebelarskega društva. Tri najboljša  likovna dela otrok vrtca in učencev vsake triade bodo nagrajena.

  1. Razstava likovnih del natečaja

Vsi likovni izdelki natečaja  bodo razstavljeni na prireditvi ob Svetovnem dnevu čebel, ki bo 20. maja 2019, ob 18. uri v športni dvorani  Osnovne šole heroja Janeza Hribarja z naslovom Čebele našim vnukom ohranjajo planet, kjer bo tudi razglasitev najboljših likovnih izdelkov.

Iskreno vabimo k sodelovanju starše, da vzpodbudijo svoje otroke k ustvarjanju likovnih del na razpisano temo in da otroci s temi  izdelki kandidirajo na razpisanem natečaju ter s tem počastijo Svetovni dan čebel, ki je bil lani na pobudo Slovenije razglašen v Združenih narodih.

______________________________________________________________________________________
Kontakt in informacije:
Ida Turk, Društvo upokojencev Loška dolina, T: 041 344 529, E: idat.turk@gmail.com

Stari trg pri Ložu, 15. april 2019

(Skupno 97 obiskov, današnjih obiskov 1)