Učenci izbirnega predmeta Sodobna priprava hrane sodelujejo v natečaju »Mercatorjev Mali šef – kuhanje je kul«! Da je kuhanje res zelo kul, so dokazali s kuharskimi mojstrovinami. Mali šefi so se preizkusili v pripravi različnih receptov. Nekatere recepte smo zbrali v knjižico receptov in poslali na natečaj. Prispele recepte so objavili na Facebook profilu Mercator, kjer bo potekalo glasovanje v dveh krogih.
V prvem krogu, ki se je začelo 16. 4. 2020 in bo trajalo do 5. maja 2020, bodo 30 šol, katerih recepti bodo prejeli največ všečkov, nagradili z darilno kartico Mercator v vrednosti 100,00 EUR. V drugi krog, ki bo potekal od 18. do 26. maja 2020, bodo 4 recepti z največ všečki in 4 recepti po izboru kuharske mojstrice Mojce Trnovec, nadaljevali tekmovanje v finalni izbor. Med seboj se bodo pomerili med seboj po sistemu izpadanja. Na koncu bo ostal en zmagovalni recept, osnovna šola, ki ga je poslala, bo nagrajena z darilno kartico Mercator v vrednosti 500,00 EUR.

Na FB profilu so objavljene fotografije in recepti naših šestih izbranih jedi. Oglej si jih na spodnjih povezavah. Fotografijo lahko všečkaš in nam s tem pomagaš, da pridemo do čim večjega števila všečkov.

Recepte lahko tudi sami preizkusite. Veseli bomo vašega mnenja.
Informacijo o naših super receptih delite naokrog, da bodo vsi lahko sledili in spremljali naše všečke.

(Skupno 512 obiskov, današnjih obiskov 1)